Kwalititatieve droogkuis te Ukkel

LE TEINTURIER DU LONGCHAMPS


Le Teinturier du Longchamps is reeds gevestigd sinds 1963. Ons bedrijf kent een lange traditie van kwalitatief werk. Daarbij genieten wij als drookkuis van een uitzonderlijke reputatie in en uit Brussel. Ons team van professionals haalt elke dag voordeel uit haar expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat onze klanten van feilloze textiel en onderhoudsdiensten kunnen genieten.

Gedurende meer dan 50 jaar hebben wij bepaalde zaken fundamenteel zien veranderen: mode evolueert sneller en sneller, nieuwe materialen zijn verschenen, net zoals nieuwe schoonmaaktechnieken. Onze snel veranderlijke levensstijl vereist meer flexibel werk, kortere leveringstijden, een meer gestandaardiseerde organisatie en meer geautomatiseerde productie om een betere prijsvorming aan te kunnen bieden.

Om ons voor te bereiden op de toekomst zetten wij onze duurzame onderneming (als laureaat van het regionale programma voor kringloopeconomie 2016) voort, verbeteren we het schoonmaakproces (als lid van de Federatie van de Belgische Textielverzorging) en helpen we om onze lokale gemeenschap van ondernemingen en bewoners van Vanderkindere (medeoprichter van het VDK netwerk) te versterken.

Omwille van deze maatregelen en aandachtspunten tonen wij onze toewijding om jullie een volledige tevredenheid te kunnen geven. Aarzel niet om jouw verwachtingen en wensen via de website met ons te delen.

Bel ons: 02 344 33 22
Of contacteer ons

Droogkuis tot in de puntjes verzorgd

Uw kledij of linnen snel weer terug

Levering en afhaling voor professionele opdrachten

Professionele klanten


Onze professionele klanten genieten van levering en afhaling van hun was. 

Particulieren


Laat uw favoriete en delicatie kledingstukken schoonmaken bij droogkuis Le Teinturier du Longchamps. Dankzij onze reinigingstechnieken wordt uw kledij niet beschadigd.

Contactinformatie

Brugmannlaan 240
1180 Ukkel
info@teinturierdulongchamps.be
02 344 33 22

BE 0865 794 383

Openingsuren

Maandag                         08u00 – 18u00
Dinsdag                           08u00 – 18u00
Woensdag                       08u00 – 18u00
Donderdag                      08u00 – 18u00
Vrijdag                             08u00 – 18u00
Zaterdag                          09u00 – 13u00
Zon- en feestdagen       Gesloten, uitzonderlijk op afspraak